28 godina Timomed d.o.o iz Knjaževca proizvodi, prerađuje i pakuje zdrave pčelinje proizvode, pčelinje proizvode sa dodacima i ekstraktima voća i dijetetske proizvode namenjene potrošačima u zemlji i inostranstvu, pod sloganom „Dobro se dobrim dobri“. Zahvaljujući predanom, stručnom i poštenom radu Timomed je lider u svojoj branši na teritoriji Srbije ali i na inostranom tržištu, gde je prvi probio granice za srpski med u zemlje EU, SAD, Bliski istok...Poslednjih osamnaest godina apsolutni je šampion kvaliteta međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. U svom poslovanju, d.o.o Timomed primenjuje najsavremenije svetske standarde u proizvodnji hrane, ISO 22000- 2005, Halal i Košer. Najzastupljeniji proizvod u Timomedu je med koji je jedinstven prirodni proizvod koji u sebi ima skoro sve gradivne materije neophodne za ljudski organizam, pa se smatra terapeutskim I profilaktičkim sredstvom. O značaju meda za zdravlje ljudi i njegovoj upotrebi pisali su još drevni narodi. Dаnаs је pоznаtо dа је prоcеnаt hеmiјskih еlеmеnаtа u mеdu skоrо idеntičаn prоcеntu i vrsti hеmiјskih еlеmеnаtа u krvnој plаzmi.
Proizvodni asortiman Timomeda su različite vrste meda (bagrem, lipov, suncokret, cvetni, livadski I medljika), med obogaćen voćem i ekstraktom voća i dijetetski proizvodi (Dijetmel, dijetbet2sa hromom, propolis kapi, propolis kapi za decu I Propolis sprej sa arnikom, polen), kao i hrana za medonosne pčele. Takođe Timomed poseduje i centar za selekciju matica, na kome proizvodi matice i na taj način čuva autohtone ekotipove pčela sa našeg prostora. Timomed poseduje laboratoriju za ispitivanje kvaliteta otkupljenog meda radi isporuke bezbednog proizvoda potrošačima.
Od 2015 godine Timomed počinje sa grupom svojih kooperanata organsku proizvodnju meda i u 2016 isporučuje prodavnicama zdrave hrane organski proizveden med sa prostora Istočne Srbije.

Sertifikat

Standardi

Timomed Knjaževac, poseduje sve sertifikate vezane za bezbednost naših proizvoda.

  • haccp-logo.jpg
  • koser_logo.jpg
  • zdrava-hrana.jpg

Info

Kej Veljka Vlahovića 7A,

19350 Knjaževac,

Srbija

timomed@mts.rs

+381 (0)19 732-330

+381 (0)19 732-485

+381 (0)19 730-720

Google mapa